Op naar het zijn van de mooie persoon die je altijd al bent

Astrid

Ik ben zo blij dat Kirsten op mijn pad is gekomen. Heb haar leren kennen in de kern van mijn burn-out. Samen bijna een jaar gewerkt aan mijn herstel. Online en persoonlijk. Zonder Kirsten was ik nu niet geweest waar ik nu ben, ze heeft mij geleid naar wat voor mij werkt.

Ruben

Ik heb het programma boven verwachting ervaren. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ben al tijden onderweg naar herstel. In de afgelopen lessen heb ik meer geleerd over mezelf dan de afgelopen 20 maanden tijdens mijn herstel. Je hebt hele praktische handvatten en inzichten gegeven die voor burnouters direct herkenbaar zijn. Ik heb nu weer dagen mogen ervaren van een verbeterde energie na jaren.. Heerlijk! Dacht niet dat ik het nog in me had. Mijn dank is groot!

Madelon

Ik ben pas bij module 12 en ben je nu al zo dankbaar. Langzaam maar zeker voel ik me weer mezelf worden. Zoveel inzichten gekregen. Inzichten, die ik eigenlijk al wel weet maar door de oefeningen en door het op te schrijven wordt het zoveel helderder. Voel inmiddels ook dat heel langzaam de onzekerheid minder wordt en de kracht die ik in me heb weer meer naar boven komt. Ik krijg ook meer vertrouwen dat het op werkgebied goed gaat komen. Dank je wel lieve Kirsten