Op naar het zijn van de mooie persoon die je altijd al bent

Claudia

Ik wil je even laten weten hoe fijn ik jou online training vind. Ik vind de opbouw prettig, heb het gevoel dat je heel compleet bent en bovenal: je helpt me erg! Ik heb zojuist voor het eerst de meditatie ‘energie opschonen’ gedaan en die raakte me intens. Ik realiseerde me dat ik zoveel energie heb weggegeven en overgenomen van anderen dat ik er doodvermoeid ben geraakt. De oefening heeft me geholpen mezelf wat energie in te blazen en ik ontdekte dat mijn energie mooi is en dat ik het oprecht gemist heb. Ik ga deze oefening zeker herhalen, voor nog meer energie!

Madelon

Ik ben pas bij module 12 en ben je nu al zo dankbaar. Langzaam maar zeker voel ik me weer mezelf worden. Zoveel inzichten gekregen. Inzichten, die ik eigenlijk al wel weet maar door de oefeningen en door het op te schrijven wordt het zoveel helderder. Voel inmiddels ook dat heel langzaam de onzekerheid minder wordt en de kracht die ik in me heb weer meer naar boven komt. Ik krijg ook meer vertrouwen dat het op werkgebied goed gaat komen. Dank je wel lieve Kirsten

Linda

Ik vind de modules heel fijn, nu al een mooie verdieping op wat ik al gedaan heb. Zeker de lichaamsoefeningen vind ik een mooie aanvulling. Het is afwisselend, heel leuk. Qua inhoud: echt heel goed, helpend en direct toepasbaar. Kortom: echt heel waardevol!