Samen naar een duurzame verandering

Angela

Even een paar steekwoorden: compassie, licht, blijheid, energie en luisteren zonder oordelen…Je hebt me geleerd om weer uit mijn hoofd in mijn hart te kijken, wat gebeurt er? waarom doe ik zoals ik doe. Hier ben ik heel dankbaar voor. "Keep up the Good Work”

Ruben

Ik heb het programma boven verwachting ervaren. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ben al tijden onderweg naar herstel. In de afgelopen 20 lessen heb ik meer geleerd over mezelf dan de afgelopen 20 maanden tijdens mijn herstel. Je hebt hele praktische handvatten en inzichten gegeven die voor burnouters direct herkenbaar zijn. Ik heb nu weer dagen mogen ervaren van een verbeterde energie na jaren.. Heerlijk! Dacht niet dat ik het nog in me had. Mijn dank is groot!

Yolanda Mossel

Ik heb 5 sessies "omgaan met stress" bij Kirsten gevolgd. Dit waren 1 op 1 sessies, wat ik persoonlijk erg fijn vond. Ze had een goede voorbereiding maar als ze merkte dat ik ergens anders meer behoefte aan had dan liet ze alles los en ging daar dieper op in. Dat kan niet als je een sessie doet met meerdere mensen. Kirsten, heb ik ervaren als een zeer fijn, liefdevol en geïnteresseerd persoon. Bij wie ik me gelijk om mijn gemak voelde. Ik hoop dat ze nog vele trainingen aan mensen zal geven.